Stichting 't Ceedeeke

Uit Kaaiendonk

Stichting ’t Ceedeeke

Stichting ’t Ceedeeke is ontstaan naar aanleiding van een uitgebreid marktonderzoek binnen Oosterhout waaruit is gebleken dat er voldoende animo is voor een geluidsdrager waarop jaarlijks de eerste 5 carnavalsnummers worden opgenomen die op de kaaikwekavond door een vakkundige onafhankelijke jury worden verkozen.

Na inventarisering van de mogelijkheden en gebruikmakend van de kennis van collega’s in de randgemeenten zoals Raamsdonksveer en Breda zijn we van start gegaan.

De stichting is opgericht op 11-11-1996 door een 6-tal jonge fanatieke Oosterhouters (Kaaiendonkers).

Zoals u wellicht reeds vernomen heeft, is de Kaaikwekavond vorig jaar voor het laatst door de Kaaikrakers georganiseerd. Aangezien wij hier als stichting in zekere mate van afhankelijk zijn, was “D’n Tweeëntwintigste” helaas tevens het laatste Ceedeeke.

Hoewel wij deze ontwikkeling betreuren, zien wij dit ook als een kans voor vernieuwing, waar achter de schermen al hard aan gewerkt wordt. Stichting ’t Ceedeeke houdt dus niet op te bestaan, maar blijft zich inzetten voor de ontwikkeling en het behouden van het Kaaiendonks carnavalslied.

Momenteel bestaat de stichting uit:

Martijn de Bont, Ed Heesbeen, Marc Meeuwis en Jurgen Walter.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Stichting 't Ceedeeke

Thema door Anders Norén